sunnuntai 21. elokuuta 2011

Japanin matka osa 1. Kyoto

Olimme häämatkalla Japanissa kesä- ja heinäkuun taitteessa. Ensimmäisen viikon vietimme Kyotossa.
Ryokanin tatamimatot ja tee tuoksuivat hyvälle, mutta kuuman sään vuoksi ei juurikaan tehnyt mieli kuumaa juotavaa.Sää oli kuin saunassa. Etsimisen jälkeen löytyivät, jopa rappuset Metan kauppaan. Palvelu oli ystävällistä. Myyjätär puhui jonkin verran englantia, ja kikatteli iloisesti ihan kaikelle, mitä sanoin. Se, että olemme häämatkalla, oli paras vitsi ikinä.

Ostoskadun varrelta löytyi myös liike, missä oli brändiä ja no hieman huonolaatuisempaa tavaraa sekaisin. Sieltä tarttui mukaani Victorian Maidenin ruusuhiuskoriste. Metan kaupasta mukaani tartui tilaystävällinen monikäyttöinen laukku ja rakkaani osti minulle rusettihiussoljen. Loppuviikon sitten nautimmekin upeiden vanhojen temppelien katselusta. Astetta hauskemmat matkakuvat löydät livejournalistani.

Babyn kaupasta mukaan tarttui myös taiteltava päivän/sateenvarjo. Matkoilla usein sellaista tarvitsee ja isojen aseellisten kuljetus lentokoneessa muodostuu aina mahdottomaksi.


2 kommenttia:

  1. "Se, että olemme häämatkalla, oli paras vitsi ikinä." Söpöä XD Tuo asu Metan ikkunassa on muuten aivan järkyttävän hieno. Ja kysyit muuten Bodylinen peruukista. Ajattelin vastata omaan blogiisi, kun näet vastauksen silloin varmemmin. Mielestäni se on ihan hintansa väärti. Materiaali on suht aidonoloista, ei mitään liian kiiltävää. Vähän se kyllä tuppaa takkuuntumaan ilkeästi, mutta niinhän noin suurinpiirtein kaikki peruukit. Monet ovat luulleet peruukkia omiksi hiuksikseni, joten siinäkin mielessä hyvä ostos. Suosittelen kyllä.

    VastaaPoista